Hundträning · IPO

Fasiken vad jag gillar IPO!

Kom just hem efter att ha varit ute hela dagen. Först lydnad, sedan skydd, och därefter spår. Skyddet var asroligt idag. Vi testade något helt nytt för att ”överträna” och göra momenten säkrare, så det blev partyträning typ haha 😀 Tänk i stil med vad man gör när man försvårar omvänt lockande och stadga för en lydnadshund så är ni med på principen. Hon ska vara säker på vad hon ska göra oavsett vad omgivningen gör eller hur miljön ser ut.

Och angående spåret så fixade Pernilla spårmarker åt oss idag tack vare en supersnäll markägare, så det var bara fritt fram att spåra! 😀 Både Pernilla och Mårten var med och vi diskuterade varje hund. Jag ska fortsätta göra serpentiner och jag ska arbeta närmare henne igen och hålla emot för att hon inte ska skena iväg för mycket. Gick bra ändå! Skurk har inte lika höga krav på sig i spåret. Han är maskot men gör det bra ändå 😉

Men nu ska jag fräscha till mig (efter en dag i regn behövs det, haha) och åka på grillkväll till mina föräldrar och hälsa på min bror som är här på besök från Norge 😀

20140629-173601-63361700.jpg

20140629-173534-63334246.jpg

Annonser

En reaktion till “Fasiken vad jag gillar IPO!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s