Allmänt · Drag · Fysträning

Lo fick två löprundor, hon!

Idag har jag jobbat kväll, vilket betyder att jag vänt på dygnet och tagit all form av hundaktiviteter på förmiddagen innan jobbet istället. Nu blev det väl inte så mycket aktiviteter egentligen, men Bella och jag tog med oss hundarna ut på en lugn löptur med hundarna lösa där vi avslutade med några snabba dragintervaller i alla fall.

Under kvällen på jobbet fick jag rapport från mina föräldrar som var hundvakt, att pappa varit ute och kört canicross med Lo i ett spår som är backigt och jäkligt. Ett kanontempo hade de i den terrängen, så Lo är allt nöjd ikväll 😉 Skurk fick följa med mamma istället. Jag är så tacksam för all hjälp jag får med hundarna! Det är verkligen ett ständigt pusslande när man har ett jobb som är svårt att komma ifrån och samtidigt inte har råd med hunddagis och liknande!

20140701-001650-1010911.jpg
Uppvärmning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s