Fysträning

Fys, lydnad och jobb

Dagen startade med kort löpning till sandtaget och tillbaka. Väl i sandtaget blev det 3 x 3 min intervaller och därefter benövningar med stenklossar som vikter igen. Idag var Bella med! Kul med sällskap 😀

Efteråt blev det en mycket snabb vända in till Örebro för att byta de nya löparbyxorna jag köpte för några dagar sen. Fel på blixtlåset tyvärr! Men skönt att ha ett par till byxor att träna i. Då går det ju som sagt att träna oftare 😉

Efter Örebro var det hur som helst raka vägen till jobbet och eftersom jag inte lyckats ordna hundvakt för dagen så fick jag chansa och ta med hundarna. Riktigt flyt hade jag att det var just idag, för det gick nämligen att lösa på plats! PUST! De har i alla fall fått sig en promenad och varsitt lydnadspass och nu ligger vi i soffan och varvar ner efter kvällens jobb. Snart upp och jobba igen!

20140701-230150-82910599.jpg

20140701-230151-82911485.jpg

20140701-230152-82912504.jpg

2 reaktioner till “Fys, lydnad och jobb

  1. Åh det är så kul att leka loss i grustag. Men nu till min fråga. Benövningar med stenklossar som vikter. Vad och hur gör du? Skulle behöva träna upp bakbenen på min lille men att köpa viktmanschetter går inte då han är så liten. Så hur gör du och har du något bra tips?

    1. Ja sandtag är perfekt fysträning i kontrollerade former! Är superglad att jag upptäckte stället! 😀 Åh nej det var nog dåligt formulerat av mig. Stenklossarna var för min egen benträning! Gjorde benböj och utfall 😀 Men kanske du kan tillverka egna viktmanchetter? Mammas borderterrier har viktmanchetter från ReDog. De hade även små storlekar men vet inte hur litet du vill ha? Annars är ju kopplad skritt i ris fantastiskt för att muskla på kroppen och att få dem lyfta alla benen. Samma med att skritta i vatten, också bra! Att gå mycket i terräng och skog offroad är bra för kropparna också 🙂 Ytterligare ett tips kan ju kanske vara balansbollsövningar? Det brukar aktivera även de små musklerna. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s