Allmänt · Drag · Tävling

MH, jubileum, hundrace och drag

Vilken dag! Upp tidigt för att åka till Forshaga och göra MH med Lo. Uppfödarna kom ut och filmade och tittade på, jättetrevligt 🙂 Film kommer inom kort och jag lägger ut länk här så fort jag fått den!

MH:t gick i alla fall fint! Hon är rätt cool ändå. Förig och mammas tjej ❤️ Varken några särskilda rädslor eller aggressioner, och passiviteten satt som ett smäck! WOW! Tyvärr en trea på skottet eftersom hon under de passiva skotten riktade sig mot skytten bakom boden och gick igång på det. Precis som jag anat.. Det påminner för mycket om IPOts peppande ljud från pisken… Ni får se på filmen!

Efteråt tog jag en varm promenad med hundarna och sedan var det 60-årsjubileum på brukshundklubben där vi kör IPO, så vi for dit och åt grillat, tävlade lagtävling och ställde upp i hundrace. Lo kom på fjärde plats i racet med sina 6,03 sekunder på 75 meter. Pernillas Kriga var snabbast av alla och sprang på 5,59 😀

Efter all god mat och tårta så kände jag att jag hade bra energi i kroppen och vädret var dessutom äntligen svalt. Så jag bytte om (hehe, jag var väl förberedd och hade träningskläder redo i bilen 😉 ) och tog en dragrunda med hundarna – och VAD BRA det gick! Så nöjd! Vi orkade hålla högt tempo hela korta rundan, så intervallträningen har uppenbarligen gett resultat fort! 😀 Kul att hitta nya vägar att springa på också.

20140705-223713-81433725.jpg

20140705-223712-81432531.jpg

20140705-223711-81431664.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s