Allmänt

SEMESTER, JOBB OCH PLANER!

Äntligen! Äntligen semester! Fyra veckors ledighet. Första gången jag är ledig så här på sommaren och får betalt för det! Dessutom fick jag förlängd anställning idag och vädret är fantastiskt, så idag är jag på rosa moln!

Under dessa veckor ska det tränas hund, jag ska träna mig själv, åka till Stockholm och hälsa på Alba & Amelie, åka på kennelläger och i helgen är det ungdomsläger på klubben. Det här kommer bli en underbar semester!

20140711-142316-51796433.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s