IPO

IPO och svenskskydd

Ikväll var det IPO-träning som vanligt och mina föräldrar var där och tittade på. Roligt! Pappa fotade en del, så bilder kommer förmodligen upp under morgondagen på de ekipage som hann komma på bild 🙂

Det gick så bra för oss idag! Vi kedjade ihop fler delar så att det blev lite tävlingslikt. Lo som är väldigt störningstränad samt van att jobba trots att det finns belöningar i närheten (externbelöningar tex) har inga problem med skyddslydnaden, och det är en fantastisk känsla att hon är med mig även där! Överlags har det hänt mycket bara de senaste månaderna och veckorna. Hon blir mer och mer samlad och jag börjar veta var jag har henne. En fantastisk liten brud som jag är SÅ nöjd över!

Jag älskar ju IPOt, men jag måste bara berätta. Här om dagen var vi iväg och tränade några stycken och en av dem sysslade med svenskskydd. Han testade att figga lite med Lo (ren lek) och det gick bra! Kul med både ny plats och ny figg och en helt annat typ av ärmar. Fick såklart lite tankar på svenskskyddet då, som också verkar SÅ intressant och verklighetstroget på nåt sätt. Och så får man med fler roliga grenar, plus att man slipper precisionsspår och får bruksspåra istället 😉 Nackdel att det är så få som sysslar med det dock. MEN, nu är vi inne på IPO:t så nu fortsätter vi med det! Men man vet aldrig med framtiden 😉

20140716-232032-84032077.jpg Foto: Tommy Hermansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s