Drag

Morgondrag med sällskap

Vaknade strax efter kl 7 i morse, helt av mig själv. Utvilad och full av energi, härligt! När händer det att jag vaknar så tidigt av mig själv och dessutom känner så liksom? 😉 Dags att ta tillfället i akt! Springa lät som en bra idé, tyckte Andreas som hakade på med Birk och visade mig ny skog och nya vägar! 😀 Det blev en kort men snabb runda och drag hela vägen. Även Birk som är ganska orutinerad i draget låg på bra i linan. Kul! Efteråt blev det en kortare promenad för att varva ner. Bra start på dagen! 😀

20140717-121704-44224993.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s