Allmänt · Film · Hundträning · IPO

IPO-träning igen! (film)

Galet kul med IPO! Speciellt när bitar börjar falla på plats och man kan börja se helheten. Vet inte vad som hänt med skyddslydnaden dock! På bara 1-2 pass har lydnaden försämrats markant! Hon som brukar vara klockren… Åh vad jobbigt det är när teamkänslan inte sitter där till 100% som det brukar. Men det kommer! Gissar att hon börjar få mer och mer smak för detta 😉 Skoj är det i alla fall!

Skurk har fått träna target inför vittringen också, och Lo har tränat apportering. Targetträningen gick bra men apporteringen gick bättre när Pernilla var med. Ja, ja, bara försöka igen! Blir nog bra det där!

Nu ska vi fylla på med mat och sen ska hundarna få fotograferas av en duktig tjej som heter Hannah. Spännande! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s