Film · Hundträning

Rallylydnad, vår nya grej? (film)

Rallylydnad innehåller inte snabba starter, maxtempo och tvära stopp som i tävlingslydnad. Och det är jag glad över. Hur mycket Skurk än älskar lydnaden (och jag) så har vi blivit rekommenderade att inte fortsätta den träningen. Skittrist, verkligen. Förbannat tråkigt, till och med. Men det är viktigare att få ha kvar honom på jorden om jag nu kan påverka det. MEN, hur som helst, om allt vill sig väl och Skurk svarar bra på medicin och rehab nu, så tänkte jag att rallylydnad skulle kunna vara en grej att träna framöver. Det är så mycket lugnare än lydnaden och han har ju redan bra förkunskaper för det 😀

Igår var vi i Storfors och tränade lite! Jag tränar ju inte rallylydnad längre och har heller inga tävlingsambitioner där, så det är mest på skoj. Lo tror jag inte har tränat det alls? Eller har jag skrivit något om det…? Minns inte! Hon såg i alla fall skyltarna som targetplattor, hahaha!

Så här kommer en varsin film på hundarna för den som vill se när vi har lite skoj ihop 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s