Allmänt · Drag · Hundträning

Fem grenar på en dag!

Vilken bra sista semesterdag vi haft idag! Mycket har vi hunnit med… Lite ångest att semestern började gå mot sitt slut kanske 😉 Har faktiskt haft en skön semester utan krav eller något, och ofta har vi bara legat hemma i soffan mellan varven. (Resa till Stockholm samt kennelläger har vi ju bl.a. hunnit med förstås). Skönt och välbehövligt att varva ner och ladda upp för ännu ett år. Redan imorgon blir det fullt ös direkt från gryning till skymning ungefär. Men jag gillar det, jag är ju utvilad 😉

Idag har vi
• tränat skydd (Lo)
• tränat rallylydnad (Skurk)
• tränat IPO-lydnad (Lo)
• löptränat/drag (Lo i lina och Skurk lös)
• spårat skogsspår (Skurk)

Så YES – jag fick ihop pusslet! 😀 Fem ”grenar” på en dag, haha! Skurks lycka när han fick skogsspåra var obeskrivlig och jag hade glömt vilket jäkla tempo han hade… Det drivet alltså… Ändå missar han inte en apport!

IMG_8458.JPG

IMG_8490.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s