Allmänt · Skurks diagnos och rehabilitering

Här är vår vardag

Tänkte ta mig tid att uppdatera hur det går med Skurks rygg. Vi var på rehabet i måndags och fick köra vattentrask och vibbplatta. Det gick helt okej och Skurk fick beröm för att han var duktig i vattentrasken. Vibbplattan följde han inte med till förrän han fått sin vilja igenom och jag tagit fram leksakskalkonen som låg uppe på hyllan… Hahaha, Skurk alltså…

Annars så är det fullt ös nu när semestern är slut. Jag jobbar heldagar för tillfället, sover lika bra som en kratta skriver, och pusslar med det ständiga orosmomentet – hundvakt. I måndags och tisdags var jag instruktör hela kvällarna på brukshundklubben. Ungdomarna hade nämligen prova-på och det var riktigt bra uppslutning (minst 15-16 stycken). Oväntat, men roligt! Skurk var med som lånehund och skötte sig bra med all uppmärksamhet han fick och alla godisar 😉 Jag var också med och gästade styrelsemötet då jag sitter i utbildningssektorn. Förslaget att köpa in IPO-grejer till klubben samt ta in Towa Lindh för en kurshelg gick igenom! 😀 Tjoho!

Igår satt jag i ytterligare ett möte efter jobbet, och sen var det dags för IPO-träning igen. Skurk följde med mina föräldrar på skogspromenad istället för att hänga med på träningen. Det blev nog roligare för honom så!

Just nu chillar jag i soffan och passar på att andas lite. Inga planer på schemat för idag, förutom det vanliga, vilket betyder ideellt arbete hemifrån. Pernillas dator är trasig så jag tar hennes uppgifter nu också. På lördag ska jag hoppa in och jobba extra som servitris (det är dyrt med veterinärvård som deltidsarbetande singelmatte!) och på söndag ska jag vara funktionär hela dagen då vi arrangerar IPO-tävling samt BH-prov igen. Blir nog kul.

Men nu blir det lite käk, och sen vill hundarna hitta på något med sin matte. Matten själv skulle dessutom behöva liten egen träning för att få må bra, men hur sjutton löser man det om hundarna redan har varit ensamma en hel dag? Löpning tillsammans med hundarna, med stopp för styrkeövningar borde vara enda alternativet i så fall väl? Vi får se vad vi hittar på! Ha det gott så länge 😀

IMG_8580-0Skurk på vibbplattan med sin leksak 😀

IMG_8655-0Lo möter dvärgpinschern Bolt och de lekte bra och fint ihop!
Bra träning att träffa olika typer av hundar!

IMG_8666-0

En reaktion till “Här är vår vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s