Allmänt · Fysträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Senaste dagarna

Det har inte blivit så mycket träning på sistone. Förutom att det har varit svårt att få till tiden, så har jag helt enkelt inte haft lust. Lydnaden har ju varit det vi tränat oftast och som jag brunnit för, men i och med att Skurk inte får träna det längre så har jag verkligen tappat motivationen.

För tillfället fyller vi istället dagarna med det jag tror att vi gillar mest egentligen, och som också är en stor anledning till att jag har hund – nämligen att promenera i skogen. Åh, vad bra jag mår i skogen, och hundarna, de skuttar runt, nosar, hoppar upp på stenar och bara ÄR HUND, helt enkelt. Vi går och går och flyr allt annat. Vi simmar, traskar i vattnet och vi går i ris. Kanske att vi får till lite löpträning/dragträning igen också, där Skurk får springa lös. De kanske inte får så hård psykisk stimulans, men de får i alla fall använda kroppen och det går ingen nöd på dem just nu. De är så duktiga och kan koppla av ändå när det behövs. Motivationen kommer att komma tillbaka, det vet jag. Jag behöver bara få tid att ställa om mig lite 🙂

IMG_8845.JPG

IMG_8836.JPG

IMG_8826.JPG

IMG_8899.JPG

IMG_8901.JPG

IMG_8776.JPG

IMG_8712.JPG

IMG_8687.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s