Film · Fysträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Skritträning i ris (film)

Efter att ha varit sjuk i några dagar så begav jag mig ut på i alla fall NÅGOT annat än rastningsrundor med hundarna. Vi fick ju i uppgift av rehabet att gå i ris, så det ville jag göra. Jag älskar att slå flera flugor i samma smäll, så såhär la jag upp det. Tanken var att medan den ena hunden tränades så skulle den andre få chans för paus och återhämtning från den mer tvingande skritten och fick därför vara lös:

– Båda lösa
– Skurk skrittränas kopplad (Lo lös)
– Lo skrittränas kopplad (Skurk lös)
– Skurk skrittränas kopplad (Lo lös)
– Lo skrittränas kopplad (Skurk lös)
– Båda lösa

Ärligt talar funderade jag på om denna typ av träning faktiskt kommer att påverka mina hundar så mycket? Jag vet ju att skritt är bra, och båda mina hundar springer hellre än skrittar. Men just terrängen springer de ju i så gott som varje dag ändå, så terrängträning blir det ju väldigt ofta i vilket fall som helst. Vi får väl se!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s