Allmänt

Bruks- och IPO-SM 2014

Så var helgen över! En fartfylld helg! Pernilla och jag åkte upp till Alba på fredag kväll och sen har vi spenderat helgen i Nynäshamn på SM. Massor med folk, fina hundar och skojiga montrar. Kan inte låta bli att bli attraherad av svenskskyddet heller, men IPO har sin charm det också 😉 Vår klubbkompis Jörgen kom på en 10:e plats efter ett finfint skyddsarbete. Han förtjänade mer poäng i skyddsarbetet tyckte jag, för det var väldigt fint och bevakningarna var top notch! Lite synd alltså, men för ett första SM så bör han vara glad ändå! 😀

När vi hade med hundarna så tyckte jag att de skötte sig bra. Alba höll i Lo en stund och då skötte hon sig plötligt mycket bättre 😉 Hehe, jag har nog en del att lära. Jag låter henne nog få göra för mycket på egen hand och flamsa runt. Bättre att stoppa redan där hon börjar bära iväg. Kul att se i alla fall!

En del shopping blev det! En HELT FANTASTISK träningsväst av modellen Helsitar. Jag älskar den! Sval och skön, fin passform men ändå rymlig. Och så är den funktionell med bra och stora fickor fram och en stor ryggficka, samt två ”mobilfickor” och två D-ringar för att sätta fast utrustning i.
Köpte även två bollar i snöre (favoriterna!), ett stadskoppel och en apport (utan kanterna) med snöre fastsatt i. Riktigt träningssugen nu!

Själv påbörjar jag min så kallade livsstilsförändring tillsammans med min PT idag. In med bättre vanor! Är supertaggad, detta ska bli så spännande!

IMG_9787.JPG

4 reaktioner till “Bruks- och IPO-SM 2014

    1. Fler fickor på Hurttas lydnadsväst! Gillar den jättemycket men är besviken på både agilityvästen och lydnadsvästen då de är trasiga båda två. Dålig kvalitet för galen hundträning kanske 😉 Hoppas på bättre resultat med denna! Skriver nog ett inlägg längre fram om västarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s