Hundträning

Kväll med mamma och terriertjejerna

Igår kväll hämtade mamma upp mig och så åkte vi iväg för promenad och lite hundträning ihop med alla hundar. Det blev rallylydnad (!) och vanlig lydnad. Vi provade att byta hundar och jag påmindes snabbt vad viktigt det är med grunder. Har man inte dem blir det så himla svårt! Mamma fick i läxa att träna bakdelskontroll med tjejerna så nu hoppas jag hon kör lite klossträning inför tävlingen 😀 Lo måste fortsätta tränas med apporteringarna och Skurk tränger i svängarna i all iver. Lydnadspepp hund! 😀

IMG_9960.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s