Allmänt · Skurks diagnos och rehabilitering

En PW på vandringsleden

Det blev ett riktig powerwalk ute på vandringsleden idag. Jag trodde att jag skulle bli sen till jobbet, men vi gick så snabbt att jag istället hade kunnat bli en timme tidig. Haha.. jag och tider är en otroligt dålig kombo…

I morse var vi iväg till rehabet som vanligt en gång i veckan och körde vattentrask och vibbplatta med Skurk. Det gick bra, men jag tyckte han var öm i kroppen efter det. Han har aldrig någonsin visat att han haft träningsvärk innan, så jag hoppas att det bara vara något tillfälligt som släpper snart. Man kan ju inte låta bli att bli extra orolig när man har en hund med sjukdomshistorik liksom.

Av någon anledning fastnade mest linslusen Lo på dagens bilder:
IMG_9992.JPG

IMG_9997.JPG

IMG_0002.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s