Hundträning · Kurs/Utbildning

Lydnads- och fysträningsläger del 2 av 2

Del 1 av lägret, om fysträingen, kan ni läsa om HÄR!

ÄNTLIGEN har jag fått bilderna från lydnadsdagen från ungdomslägret med Game On Dog här i Karlskoga! Tack Pernilla!
Nu har det gått ganska så lång tid sen lägret var och jag hade tänkt skriva ganska mycket, men det mesta är förbi 😉 Jag kan berätta att det vi tränade på var detta:

Skurk
– Vittringsapportering

Lo
– IPO-ingångar
– Apportering

Under tiden har jag hunnit testa metoderna vi fick förslag på och hunnit bytt till nya redan. Jag har ganska dåligt tålamod och vill gärna se snabba resultat, på gott och ont 😉 Inget fel på metoderna vi fick under helgen alls, utan de är lagrade i min hjärna och finns där redo att plockas fram vid rätt tillfälle. Men just nu kände jag för att testa andra sätt! Skurk kommer att tränas vidare på vittringsapporteringen via post-it-lappar och frystarget. Lo har faktiskt tränat på IPO-ingångar bland annat via mycket hjälper och det ser fint ut. Apporteringarna går vi däremot bet på 😉 Hon vill helst kampa/dra/springa/slita/tugga/jaga apporten, och om hon inte får det så har hon inget intresse för den. Jag vill inte få in den typen av stress eller aktivitet i apporteringen. Att bara sitta still och bära den är en nöt som är lite svår att knäcka, men vi jobbar vidare! 😉

Överlags under helgen blev vi alla påminda om GRUNDER och vad viktigt det är att ha dessa. Finns dem inte där får vi backa tillbaka i träningen och träna på dessa under en period för att sedan gå vidare igen. Helgen har varit jätterolig och Jessica och Lina är engagerande och jättetrevliga som instruktörer. Blir gärna fler gånger! 😀

10681950_10152424928357858_1616488038_nIMG_9921 IMG_9924 IMG_9923  IMG_9916 IMG_9911 IMG_9913 IMG_9918

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s