Allmänt

En slappardag

Bella och jag for iväg till brukshundklubben tidigare idag för att hjälpa Anna med förslag till regelrevideringen i rallylydnad. Jag håller ju inte på och tävlar rallylydnad själv direkt längre, så det var lite klurigt, men jag tror att vi lyckades få ihop några förslag till slut. Under tiden vi pratade fick hundarna träna på att ta det lugnt. Jobbigt, tyckte Lo.

Efteråt stannade Bella och jag kvar. Bella tränade hund och jag satt i gröngräset och myste med Skurk som fortfarande är öm i kroppen. Under tiden satt Lo uppbunden vid en stolpe och fick träna på att både vara passiv och att vara ifrån mig. (Svåraste kombon ever om man heter Lo) Men som ni ser på sista bilden så gick det över förväntan! 😀

Själv har jag förstått att det är alla aktiviteter som ger mig energi, så när jag tvingas göra ingenting, som idag, så tar det istället energi och jag blir seg och olycklig 😉 Får passa på att greja här hemma och laga matlådor inför veckan kanske. En stor fet godispåse vore så himla gott, men har men en PT så vill man inte fuska 😉

IMG_0050.JPG

IMG_0045.JPG

IMG_0063.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s