Allmänt · Hundträning · IPO · Skurks diagnos och rehabilitering

Vad vi pysslar med när vi tar det lugnt

Inte mycket har hänt sen sist, tror jag. Jag har varit så rädd att göra något dumt med Skurk eftersom han varit öm efter träningen i fredags, så vi har tagit det lugnt. Lugnt i en evighet, känns det som. Räknade nu i huvudet och det är bara tre dagar. Ja ja, ändå länge utan vare sig långpromenader eller träning! Det blir långtråkigt i vår lilla lägenhet. Men han är bättre nu 😀

Lo har fått träna IPO i helgen alla fall, både lydnad och skydd. Tyckte att det gick bra och hon gick som en liten kulspruta i skyddet ❤️ Modprovet hon gjorde i helgen var nog det bästa hon gjort! Fick mig en funderare om vi skulle ha tysta bevakningar, som den bytesövningar hon är. Skulle kunna bli bra.

Annars så tar vi det lugnt ihop som sagt. Klipper klorna, badar hundarna… Jag har passat på att laga storkok nu när vi ändå inte är ute och flänger så värst här i dagarna. Så nu borde jag slippa laga mat till mig själv de närmsta två veckorna i alla fall, haha! OJ så mycket mat jag lagat, fem olika rätter! 😀
Och på tal om mat förresten, så kom Monster Max idag med posten! Tyvärr får den vänta lite eftersom jag tänkte göra slut på den säck de äter ifrån idag först, så inte maten blir dålig. Ska bli kul att se hur de svarar på fodret sen i alla fall!

Just det! Nya halsband har de fått också, och koppel. Det är en tjej som har utförsäljning till riktigt riktigt bra priser så jag var där och fyndade! Har alltid velat ha breda läderhalsband men aldrig haft råd, och nu äntligen har de! 😀

IMG_0133.JPG

IMG_0117.JPG

En reaktion till “Vad vi pysslar med när vi tar det lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s