Drag

Dragsäsongen är officiellt igång!

Idag hörde Lena av sig och undrade om jag inte ville med och köra drag, och självklart ville jag ha det! Det blev ett varv uppvärmning, ett varv nedvarvning och så ett varv med drag då. Första dragpasset för hösten! 😀

Nu har jag förresten anmält mig till skateteknikkurs i vinter också! Så nu ser jag fram emot en massa snö och fart på mig och Lo i skidspåret! 😀 Kursen är en helg och arrangeras i Ånnaboda några mil från mig, i början av januari. Är ni intresserade så finns mer att läsa hos SPHK Mälardalen. De finns på både Facebook och har hemsida. Finns platser kvar!

IMG_0173.JPG

IMG_0140.JPG

En reaktion till “Dragsäsongen är officiellt igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s