Allmänt

Att göra sig tid att bara vara

Jag har en förmåga att i livet liksom bli så taggad så att jag bara kör på utav bara farten, tills det säger stopp. Om och om igen. Och nu har kroppen sagt stopp. Jag avbokade dagens planer och gav mig ut i skogen. Andades lugn och fick bara vara med hundarna. Inga andra människor, inget annat att tänka på. Så himla värdefullt för mig.

IMG_0201.JPG

IMG_0208.JPG

IMG_0203.JPG

IMG_0196.JPG

IMG_0210.JPG

IMG_0193.JPG

2 reaktioner till “Att göra sig tid att bara vara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s