Allmänt · Drag

Långis & drag

Alldeles för trött, huvudvärk och ska vara på jobbet om 6,5 h nu så måste försöka sova, men känner ändå ett behov över att skriva något här, haha!

Var ledig idag i alla fall! Tog en härlig långis i det fantastiska höstvädret. Tog en vända med bilen och rekade dragvägar efteråt. Det finns ju oändligt med (mer eller mindre) ödsliga grusvägar häromkring!
Senare på kvällen, när det blivit svalare, blev det en 3 km lång dragrunda med Lena igen. Skurk fick springa lös som vanligt och Lo drog på överraskande bra. Kändes skitkul rent ut sagt! 😀 Det var någon form av militärövning på området så det var riktigt höga skottsalvor nära parkeringen och det lät även när vi sprang, men hundarna hade dock annat i tanken och brydde sig inte om det. Fick lite cykeltips av Lena också så nu ska jag leta cykel!

IMG_0503.JPG

IMG_0505.JPG

IMG_0516.JPG

IMG_0531-0.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s