Film · Hundträning · IPO

Ängsspår (film)

Idag har Pernilla, Christina och jag spårat med våra hundar på ängarna. Det var svårt underlag och vi har aldrig spårat på den typen av äng tidigare. Eller, åker kanske det heter? Hur som helst – båda hundarna spårade på samma sätt. Högt tempo och svårigheter att hitta och följa spårkärnan. De jobbade mycket med nosen åt både höger och vänster i spåret för att checka av, och flera gånger fick jag känslan av att de inte alls hade koll. Visst, det var helt OK spår för att vara första gången på underlaget, de tog alla godisdepåer i spåret (hehe, typ två per spår bara) och hittade slutföremålet osv, men… Det skulle nog inte vara alltför höga poäng på IPO-tävling. Petigt…!

Nedan en liten film som jag la upp på instagram ikväll. Försökte få med något bra, haha 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s