Skurks diagnos och rehabilitering

Nytt angående Skurks rehabilitering

Ja, det där med att pussla ihop vardagen med två hundar som inte alltid kan vara med på samma aktiviteter är ju inte lätt. Igår föll det sig ändå så pass bra att Skurk fick egentid på förmiddagen med rehabträning och därefter har han ju sin obligatoriska vila resten av dagen. Därför passade det alldeles ypperligt att träna ett skyddspass med Lo under kvällen med gott samvete 🙂

Rehabbesöket gick bra. Skurk fick beröm för sina fina lårmuskler och Ingela tyckte att han gjort framsteg i träningen. Jättekul att höra! Nu är pengarna från försäkringen utnyttjade till max, så vi diskuterade hur vi skulle gå vidare med sprutorna och med rehabträningen. Då jag själv har sånt intresse av fysträning/rehabträning så beslöt vi att jag ska fylla vardagen med egen rehabträning med Skurk, och därmed kunna ta just rehabbesöken glesare än vad vi haft nu (dvs en gång i veckan). Vad gäller sprutorna så ska vi avvakta ytterligare några veckor för att utvärdera hur ofta han behöver dem. Det känns bra! Jag blev rekommenderad att skaffa boken ”Fysträning för hund” av Marie Söderström/Anna Holmgren/Stefan Rosén men efter att ha letat runt på internet verkar den dessvärre vara slut hos förlaget. Trist! Hojta om ni får nys om ett exemplar! 😀

IMG_1350.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s