Allmänt · Film · Hundträning

Promenad samt dagens & gårdagens lydnad (film)

Är alldeles för trött nu för att blogga utförligt, men jag tänkte lägga upp korta instagramsnuttar i alla fall. Sent igår kväll drog vi till bruks och tränade lydnad i ljuset inne i stugan. Mest seriös träning för Skurk, medan Lo mest fick lattja, haha 😉 Skurks vittring ser ut att gå bra än så länge. Han letar efter tian att frysmarkera oavsett underlag eller om det är vittringspinnar i närheten. Stabilt just nu alltså!

Idag tog Alba och jag en promenad med Bella och hundarna. Jättehärligt att kunna ha sex hundar lösa tillsammans i stor grupp sådär. Efteråt tränade vi lite lydnad och då fick Lo träna mest. Fokus på positionen i fotgåendet, där jag fått henne för långt fram. Så tillbaks till grunderna och stolpa in henne rätt nu! 😀
Efteråt drog vi hem och käkade fort och sedan vidare till Filipstad för mer träning. Nu är vi lagom trötta och nöjda hela högen! 😀

IMG_2154.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s