Film · Hundträning · IPO

Lydnad på Coop-parkeringen! (film)

Hade dåligt med idéer idag kring var vi kunde promenera i mörkret, så det blev en rastning och sedan fastnade vi på Coops parkering för lite lydnadspill istället. Helt ok 😀 Är nöjd med dagens träning, för det känns som att positionerna börjar bli lite längre bakåt, äntligen!

Mitt i dagens träning kom några ungdomar från jobbet förbi av en slump. Vi gjorde avbrott i träningen och så fick båda hundarna leka loss med dem. Bra träning för framförallt Lo att få träffa olika sorters människor och inte bara vara med mig som såklart leker på ett visst sätt, ”mitt” sätt. Kul att se när de lyssnar på dem också! De var så duktiga allihop 😀

Ber om ursäkt för formaten idag. Den ena blev helkonstig då mobilen stod felvänd. Men hellre konstig film än ingen alls! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s