Allmänt

Upptäckter

Idag har varit en lite annorlunda dag schemamässigt så jag fick dela upp arbetsdagen i tre delar, så det blev möjlighet för flera turer med hundarna! 😀 Tog bilen och åkte runt och rekade, alltid lika kul och jag skulle kunna försvinna helt in i bubblan och glömma tid och rum i min iver att undersöka alla möjligheter. Ett av ställena idag var en fin bred grusväg (mestadels grus och ej bilväg!) som är perfekt lämpad för drag! Mätte sträckan och tyvärr var den bara 1 km lång, men det går ju att hitta egna varianter på den. Fanns lite stigar och så också, och ett litet brant grustag. Perfekt plats för fysträning av hundar med andra ord! Älskar verkligen när jag hittar nya guldgruvor! 😀

Lite bilder från dagens platser! De två sista t.ex. visar guldgruvan:

IMG_2450.JPG

IMG_2457.JPG

IMG_2453.JPG

IMG_2459.JPG

IMG_2466.JPG

IMG_2464.JPG

IMG_2477.JPGIMG_2482.JPG

IMG_2484.JPG

En reaktion till “Upptäckter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s