Drag · Fysträning · Tävling

Drag och tävling i ny hundsport!

Imorse ställde jag klockan och gav mig iväg på en dragtur med Lena igen. Fick låna cykel även idag, så himla snällt! Vi cyklade hela 6,5 km, vilket jag tycker är sjukt bra med tanke på att vi bara cyklat ihop en gång tidigare. Maxhastigheten idag enligt appen var typ 36 km/h, helt galet ju! Under vägen mötte vi både lösdrivande jakthundar och bilar som körde om oss – inga problem! Hon fokuserade helt på sin uppgift och jag känner mig dessutom redan mycket tryggare på cykeln. Fast jag blir rätt öm efter att ha suttit på en sadel, haha… Man vänjer sig kanske? Haha, ursäkta skrytet men jag blir verkligen helt hög av lycka efter dragpass!

Efter dragrundan åkte vi och tävlade THS (Tävlingshundsport/Turnier Hundesport) – första tävlingen i Sverige! Vi kom sist med mina lite för snabba hundar 😉 Och Skurk samlade charmpoäng genom att ta tunneln hundraåttio gånger och dessutom omfamnade han tidningsreportern som satt på huk i målgången och fotade. ”BÄSTA BELÖNINGEN, WOOOOOOW”, sa den äkta kelpien, när han gled in i mål!
Tack Pernilla för att du följde med! 😀

IMG_3264.JPG

IMG_3265.JPG

IMG_3263.JPG

IMG_3266.JPG

IMG_3270.JPG

IMG_3269.JPG

IMG_3267.JPG

IMG_3274.JPG

IMG_3273.JPG

IMG_3271.JPG

IMG_3272.JPG

IMG_3275.JPG

IMG_3276.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s