Allmänt · Drag · Film · Hundträning

Stockholmstur och funderingar kring var vi tar vägen

Blev så rastlös i fredags kväll så jag tog en spontantripp till Alba i Stockholm över helgen. Så långt bort är det ju faktiskt inte. Dryga 2,5 h i bil bara 🙂

Vi har kört drag (canicross) så att jag har träningsvärk i hela kroppen och vi har tränat mycket korta sekvenser av hårda spår och lydnad. Sen har vi chillat en del. Och hunnit testa kroglivet också! 😀 Tyvärr skar lilla Härja upp sig vid sporren så det blev iväg akut till veterinären. Jättetråkigt 😦 Men annars har det varit en toppen vistelse som alltid!

När jag kom hem ikväll började jag fundera igen… Vad är det ens som håller mig kvar här? Visst, det finns massor av skog och grusvägar och en fin brukshundklubb, men sen då? Jag är nästan ständigt ensam, och om det inte vore för att mina fantastiska föräldrar bor här så hade jag aldrig varit här idag. Det känns som att det är dags att byta hjulspår, att testa något nytt, lära känna nytt folk och göra roliga grejer. Men vart och hur? Det tåls verkligen att tänkas på.

IMG_3470.JPG

IMG_3494.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s