Allmänt

Tomt, hundgård och hundvakter

Fasiken så skönt med inhägnad tomt! Jag har känt en förkylning komma krypandes senaste veckan men jag har kört på ändå och imorse fick kroppen nog. Hela huvudet bultade, ögonen rann, kroppen svettades och halsen kraxade värre än en kråka. Då var jag ytterst tacksam för tomten må jag säga! Det har inte blivit mycket till aktivering för hundarna idag heller, men de anpassar sig som tur var. Vi får se det som en återhämtningsperiod tills jag är frisk och tills jag landat i huset 🙂 Men under tiden kan jag utnyttja tomten till att låta hundarna springa bäst de vill, och så kan de tugga ben och få jobba för sin mat. Det är åtminstone något, så det är vi tacksamma för alla tre!

Tanken är ju att jag ska bygga en hundgård också, men det är inte prio 1 just nu. Det kostar pengar och tar ännu mer tid, så jag vill ge dem en stor och berikad rastgård med möjlighet att gå in till ett uppvärmt och isolerat hundhus 😀 Då kan jag åka och jobba med bättre samvete när jag vet att de har det roligare och kan slippa titta på klockan 🙂 Aktiveringen och promenaderna tar vi när jag kommer hem sen, FÖRSTÅS! Det ena utesluter inte det andra 🙂

Annars så tycker jag att hundarna är SÅ mycket lugnare i huset än i lägenheten. Det är väl den friska luften från landet som gör susen kanske 😉 Vissa dagar har jag dock ingen möjlighet att åka hem på den korta rasten, så då får jag fortsätta pussla lite, även om allting underlättats ungefär tiotusen gånger nu från när vi bodde i lägenheten. Jag har sett att tasspass.se är uppe på tapeten nu lite här och där och jag är lite sugen att testa på det om jag skulle hitta en dagmatte i närheten som verkar vettig och har tålamod nog för mina busar 😉 Känns på något vis tryggare om man har ett företag som står bakom och det är försäkrat också. Är det någon av er som testat dagmatte?

IMG_3925.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s