Film · Hundträning

Nästan en historisk lydnadsträning (film)

Idag var nästan en historisk dag. För, förutom att det var första riktiga seriösa lydnadsträningen på så lång tid att jag inte minns när vi tränade sist (jag är rädd att det är ganska många veckor sen), så var det även första träningen på minst lika lång tid som Anna, Bella och jag var samlade på ihop. Jättekul att vi kunde samlas och träna igen!

Vi hade hyrt tre timmar i Lerviks Hundhall och vi började med att träna lite som vi ville första timmen, och sedan tog vi ut en hund i taget som alla fokuserade på. Alltid lika lärorikt och utvecklande när man tränar så!

Skurk var så peppad så att han hade kunnat slå knut på sig själv och välta inredning för ett helt hem, om det hade varit möblerat. Men det märktes att han inte tränat så mycket, för uthålligheten var det väl lite sisådär med 😉 Lo däremot briljerade med att vara mer samlad (dvs bättre impulskontroll) än tidigare och dessutom lyckades vi ÄNTLIGEN utöka tiden med apporteringarna!! Fantastiskt!
Här är två korta instagramvideos!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s