Allmänt

Hejdå 2014!

Är det nu man, så här sista dagen på året, borde ha skrivit en årsresumé? Vet att jag några tidigare år skrivit riktigt ambitiöst, men i år… Nä.

Vad hände 2014?

Skurk var på ReDog för en till koll med ryggen, för att se hur allt utvecklat sig. Det såg inte bra ut på plåtarna, men verkligheten säger annat. Han är som vilken hund som helst, bara det att han i perioder är stelare i ryggen. Tyvärr ligger nerverna nära pålagringarna, så med lite otur kommer de att bli klämda. Hur lång tid det skulle vara dit är det ingen som vet. Jag njuter av varje dag med Skurk och låter honom få det aktiva liv han vill ha, utan att för den sakens skull vara dumdristig.

Annat som hände 2014 var att Lo gjorde BH-prov och blev godkänd! Tävlingarna har annars legat på hyllan då annat kommit i vägen och jag dessutom tappat motivation för själva tävlandet. IPOn har fått läggas på hyllan på obestämd tid, tills jag har möjlighet att lägga den otroliga tid det tar för ENA hunden att tränas upp i en sån omfattande sport som IPOt är. Att jobba, äga hus själv (som behöver en del renovering!), ha två hundar och jobba en hel del ideellt tar faktiskt ganska mycket tid. Draget har istället blomstrat upp igen i och med möjligheterna vid mitt nya boende och jag har både skidor och cykel numera!

Positiva saker som hänt är att min anställning äntligen gått över till fast tjänst, och jag har även skaffat hus. Hundarna som vantrivdes i lägenheten precis som jag, har sen vi flyttade till hus verkligen slagit sig till ro. Vilken skillnad!
Jag har fortsatt anamma förra årets motto JUST DO IT hela året, och jag har tatuerat in första hundens (Nickie) tassavtryck på foten. Jag har börjat få in mer civilliv i min vardag och jag har träffat världens underbaraste kille.

Ska jag ha några mål för 2015? Nä. Inga mål. Bara planer. Kanske en lydnadsetta med Lo och någon dragtävling. Och det vore kul att starta lydnadsklass 3 med Skurk. Men jag vill inte planera för mycket, för jag gillar tydligen att vara lite spontan och se vad som sker, haha!

Jag vill önska er alla ett toppenbra 2015! Ta det lugnt med drickan, ni som dricker! 🙂

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/48c/48612633/files/2014/12/img_4544.jpgBella, jag och alla våra hundar under dagens utforskande av promenadvägar vid mig. 11,5 km blev det!

2 reaktioner till “Hejdå 2014!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s