Drag · Film · Fysträning

Säsongens första skidtur (film)

Fy fasiken vad roligt och fy fasiken vad ONT! Jag har svettats, jag har fått ont i kroppen och jag har ramlat. Som jag har ramlat. Knät är svullet och uppskrapat och jag har en lårkaka på rumpan och ett på låret, haha! Återstår att se hur kul det är imorgon…

Kvällen började med att åka utan hund i spåret. Lena var redan där och Robin och jag tog oss en tur själva. Sedan gick jag en runda med Lo och sen körde vi! Hej och hå vad bra det gick, hon drar på så fint och rakt fram. Men kontrollen och balansen från mattes sida är det värre med. Mycket värre. Tur att det blir skateteknikkurs nästa helg! 😉

Bjuder på en kort instafilm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s