Allmänt · Fysträning

Cykling med lösa hundar

Vad ska jag göra idag, tänkte jag, när jag inte börjar jobba förrän kl 13? Efter en välbehövd sovmorgon blev det att packa in hundarna i bilen och slänga upp cykeln på bilen för att åka iväg lite längre bort och utforska grusvägarna kring mig. Det är en helt otrolig och skiftande natur jag har här, men tyvärr hinner jag inte förmedla den bilden med mobilkameran i farten. Man borde ta en dag och åka ut och fota lite egentligen.

Hur som helst – det blev 1,2 mil på cykel i behagligt tempo med lösa hundar. Matte behöver ju uppenbarligen träna på sin egen kondis också (hehe), och hundarna får möjlighet att träna sin uthållighet i högre hastigheter än det vanliga promenadtempo. Perfekt! 😀

2015/01/img_4749.jpg

2015/01/img_4769.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s