Allmänt · Hundträning

Intalar mig att vila är bra

Ja, blogginläggen haglar väl inte direkt här… 😉 Jag har en sån där period där jag har häcken full rent ut sagt. Efter jobbet ska min gamla bostad fixas till och säljas, samtidigt som det nya huset kallar och behöver renoveras och få saker gjorda. Det är mycket att göra nu i skiftet innan man hinner landa och komma in i sin nya vardag. Det ideella jobbet tar sin tid också. Jag är inte längre bara utbildningsansvarig, utan uppdaterar även klubbens hemsida och facebook, samt sitter med i valberedningen. Och så har jag börjat plugga också från och med idag! 😀 Jag sökte ju till kursen i höst och DÅ visste jag ju inte hur mitt liv skulle se ut ett halvår fram… Men det ska bli roligt! Det är en kortkurs på distans bara, halvtid och pågår endast under några veckor. Näringslärans grunder, ifall någon är nyfiken 🙂

Det har inte blivit så mycket ren träning för hundarna på sistone, förutom några shejpingpass och spår och korta promenader i mörkret, men det är ju bättre än inget! De får ha en naturlig viloperiod och ladda upp sig inför kommande säsong där det är betydligt mer aktivitet! Jag intalar mig att en kortvarig viloperiod gör sig gott för resten av året 😉

Här kommer lite bilder från se senaste dagarna!

2015/01/img_4865.jpg

2015/01/img_4903.jpg

2015/01/img_4888.jpg

2015/01/img_4966.jpg

2015/01/img_4926.jpg

2015/01/img_4997.jpg

2015/01/img_4967.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s