Allmänt · Drag · Fysträning

En vanlig promenad och skidåkning

Ikväll var vi iväg och åkte skidor på brukshundklubben där det under dagen hade körts upp skoterspår. Det var väl inte världens bästa spår, och dessutom halvt livsfarligt på sina ställen, men det var ändå åkbart. Jag åkte utan hund först för att träna teknik, och sedan åkte jag med Lo. Det var första gången jag åkte sen skidkursen och jag kände verkligen skillnad! KUL när man börjar få kläm på hur man ska skjuta ifrån och liknande! Skurk fick en egen runda efteråt där jag tränade teknik och han fick springa lös. Sista 100 metrarna fick han faktiskt dra, och HUR exalterad han blev! Så lycklig! ❤ Det var alldeles för mörkt för att få bilder idag tyvärr, så bjuder på lite promenadbilder från veckan istället! 😀

IMG_5028
IMG_5054
IMG_5055
IMG_5057
IMG_5058
IMG_5059

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s