Film · Fysträning · Hundträning

Att sitta fint (film)

Idag fick jag för mig att Lo borde lära sig att sitta fint. För Skurk kan ju det, och det är gulligt. Alla söta hundar borde kunna det! 😉 (Plus att det är bra kroppskontrollövning och styrka för ryggen!) Så jag började. Och efter flera mikropass under en kort stunds träning så hann vi komma såhär långt (se film nedan)! Snacka om att hon chockade mig, både vad gäller inlärningsförmågan och den fina balansen.

För mig är Lo en svårare hund att träna än Skurk. Kanske handlar det om rutin. Kanske handlar det om att Skurk och jag har ett band som jag aldrig haft till någon annan hund. Kanske handlar det istället om att jag inte shejpat med Lo lika mycket som jag gjort med Skurk. Vem vet. Hon känns så enkelspårig ibland, samtidigt som hon liksom inte riktigt…är med? Svårt att förklara. Men jag blir alltid lika positivt överraskad när det bara flyter på 😀

2 reaktioner till “Att sitta fint (film)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s