Allmänt

DW-promenaden som blev en vända till Örebro

Anna och jag tänkte ta en DW-promenad i det sköna vädret, men efter att ha pratat kom vi istället fram till att det är dags att Lo får sin egna WP-sele. (Jag har bara lånat Annas tidigare.) Så det blev ändrade planer! Vi packade in hundarna i bilen och så for vi till Örebro till en speciell sybutik. Där hittade vi snabbt material till en WP-sele (för bara 300 kr!) och om en vecka ska vi sätta oss och ha syjunta ihop 😀 Det ska bli spännande!

Vi hoppade in på Grizzly Zoo också. Hundarna fick komma in och träna på att bete sig, varvat med att gå fot och lite annat. Skurk blir ju snabbt chill och lägger sig på sidan, men Lo är mest hyper. Mer miljöträning behövs!
Jag kom i alla fall därifrån med två stycken breda fina läderhalsband som det var halva priset på. Anna insisterade och jag kunde inte låta bli 😉 Det blir nog snyggt med varsitt löderkoppel till! Ska se om jag kan rota fram några, använder ju mest antiglidkoppel.
Nu är de på tomten med varsitt färska ben. Tror de blev nöjda över dagen ändå trots utebliven träning 😀

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s