Allmänt · Fysträning · Hundträning

En fantastiskt härlig dag! DW, sök och skidor!

Herregud, kan inte alla dagar vara såhär? Började dagen med en långis med Anna & Bella, där Lo och Silver fick växla med att dra kätting.
Direkt efter for Bella och jag vidare till klubben för sökträning och korvgrillning med en blandad kompott klubbkamrater! Himla trevligt initiativ av Andreas! Alla möjliga raser och olika förkunskaper hos ekipagen var det! Jag körde Lo och Robin ville köra Skurk, så det fick han såklart!
När jag väl var där på brukshundklubben kunde jag ju inte låta bli att plocka fram skidorna och köra ett varv på våra spår heller. Visste inte om det skulle bli för mastigt för hundarnas kroppar med drag efter en sån här dag, så de fick springa lösa. Tyvärr var det jättesvåra och isiga spår så vi åkte bara ett varv. Men lika nöjda för det var vi! 😀 Haha, jag har nog ganska ojämn aktivering för mina hundar. Vissa dagar blir det inget, och vissa dagar är vi igång så mycket jag bara kan, som idag tex. Men jag intalar mig att det jämnar ut sig i längden 😉

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s