Film · Hundträning · Kurs/Utbildning

Endagskurs i THS! (film)

OBS! Detta inlägg är inlagt i efterhand.

Idag var vi i hundhallen för några timmars THS-kurs med Jana. Först hade jag inte tänkt gå då jag sagt att THS inte är nåt för oss… men Robin anmälde sig med Skurk och jag tänkte att det kunde bli en kul grej trots allt! Aktivering och skoj i hallen, jag hade ju inget annat inplanerat så det var ju bara att köra 😉 Anna & Silver, min mamma och min faster var också där, jätteskoj!

Lo tyckte det det var jättejobbigt i hallen med alla hundar och allt spring (tror det var 11 hundar där inne samtidigt!?) så fort hon inte hade en tydlig uppgift. Men det gick bättre och bättre under kursens gång, men jag fick mig en påminnelse att träna mer på dessa situationer! Robin och Skurk hade också roligt och fick lära känna varandra under mer pressade former som detta, och det gick ju super! För säkerhets skull fick Skurk hoppa småhundarnas hinder 😀 Film från dagen finns längst ner i inlägget! Ser kul ut va? 😀 Är det någon som vill veta mer om THS så finns det mer info här: https://karlstadbhk.wordpress.com/grenarna/ths/

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s