Skurks diagnos och rehabilitering

Plötsligt ryggont

Jag vet inte vad som hände men i förrgår kväll fick Skurk ont i ryggen och det höll i sig även under gårdagen. Jag vet som sagt inte vad det var, och det var så påtagligt, men nu verkar det tack och lov ha släppt. Vi fick tid hos veterinären på måndag så då ska de få kolla på honom. Jag ber till gudarna att det inte var nerverna som till slut kommit i kläm, för då vet jag inte var jag tar vägen! Han ska INTE behöva avsluta sin resa nu, det accepterar jag inte! Och jag kan säga det, att såhär hör INTE till vanligheterna kring hans mående och hur diagnosen varit hittills, utan han har liksom mest varit stel delvis, framförallt då det är kallt…

Så, under dessa soliga dagar som vi därför tvingats ta det lugnt, har hundarna endast roat sig med att chilla, äta gotte på tomten, leta leksaker, sola på verandan och skälla på grannhunden medan matte solat och storstädat huset. Varit hund helt enkelt. Ingen promenad under gårdagen men idag provade vi försiktigt och det verkar ha gått bra, vilket känns väldigt skönt. Imorgon bitti kanske han får följa med till hundhallen och träna någon lydnadsdel som inte är så fysiskt krävande, vittring kanske.

Lite bilder:

image

image

image

image

2 reaktioner till “Plötsligt ryggont

    1. Tack!! 🙂 Det gick bra, det gick över men vi åkte till veterinären för en koll och det var förmodligen träningsvärk efter pulsande i snö. Han har ju ibland stela muskler redan från början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s