Allmänt · Drag · Film · Fysträning · Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Tre veckor av drag och fys! (Många bilder + filmer)

Ja jiiisus…! Har det nånsin gått så här långt mellan blogginläggen? Tre veckor. Tror inte det. Det har varit en turbulent tid, och i såna här stunder är hundarna ren medicin. De får mig både lugn och glad, ja lite mer harmonisk faktiskt – om jag nu någonsin kan kallas för just harmonisk, haha! 😉 Det har blivit MYCKET långpromenader, DW, löpning och cykel den här tiden. Skönt, faktiskt. För mig är det ju avstressande. Har pillrat några gånger med Los apportering och tillbringat några timmar ute på klubben för lydnadsdrill med Gittan. Vissa dagar går lättare och jag gör mer, men sen får jag bakläxa varje gång kroppen fått ”för mycket” att göra. Har fortfarande inte lärt mig, suck på mig alltså.

Och just det, angående Skurks rygg jag skrev om sist; Jag åkte in till kliniken och vi fick för första gången höra fina lovord från en veterinär! Det kändes så himla bra. Rörlig, inte så himla stel i musklerna och ingen direkt smärta. Ryggontet konstaterades vara träningsvärk. Jag har börjat låta Skurk få vara med och dra kätting lite smått, och även prova drag under lugna och säkra korta sträckor. Ingen påverkan varken under eller efteråt, till Skurks och min stora glädje! 😀

Här kommer ett axplock av bilder och filmer från dessa veckor:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

2 reaktioner till “Tre veckor av drag och fys! (Många bilder + filmer)

  1. Ser ändå ut som tre ganska härliga veckor 😉 Gud vad jag längtar efter snöfria vägar så man kan starta upp lite löpning försiktigt! Letar med ljus o lykta efter en hygglig cykel också. Tror du man kan köra sånt med Eddie? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s