Film · Fysträning · Kurs/Utbildning

Filmer från lydnadskurs och dragträning!

Filmer är väl alltid kul, eller? Om en bild säger mer än tusen ord, borde ju en film säga typ tio gånger mer än det?

Jag har jobbat hela helgen och knappt varit ledig alls, men en uppföljning på kursen med Gittan hann vi med under söndagseftermiddagen. Lo har tappat lite i apporteringen då jag inte tränat det på länge nu. Visade upp vad vi kunde och fick ändå redskap att ta med mig. Det är en otroligt snabb hund jag har, sägs det 😉

Robin och Skurk tränade också. De börjar finna varandra, superkul! De tränade gripanden då Skurk ibland leker med apporten eller springer förbi den. Så de fick se olika övningar för att träna på gripandet. Här är en av dem:

I fredags eftermiddag innan jobbet blev det en längre dragtur med hundarna och cykeln. Dryga milen blev det. Halva sträckan drog Lo, och andra halvan cyklade jag långsamt och lät båda hundarna var lösa. Vi stannade till och badade och hade det skönt. En skön liten tur. Första sträckan var dock Robin med och körde framför oss i bil för att hålla utkik efter möten, då det är så kurvigt och stor risk för bilmöten på den grusvägen. Lyxigt att kunna köra på och slippa tänka på det! Såhär såg det ut:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s