Tävling

Teamet på rallytävling!

Idag var Skurk utlånad till Robin som fick prova på att tävla rallylydnad. En inofficiell rallylydnad i Storfors var det. De var så duktiga och lyckades gå in i tävlingsbubblan ute på planen. Tre felaktiga övningar resulterade i totalt 65 poäng, dvs ynka 5 poäng från godkänt. Men när övningarna sitter blir de farliga! 😉

Själv fick jag en impuls och anmälde Lo på plats, trots löp. (Hon fick starta sist) 67 poäng och en fin helhet fick vi ihop, men lite fel här och där. Helt ok då vi påbörjade inlärning under uppvärmningen, haha! Men jättebra att få träna på mina nerver. För visst tusan går jag annorlunda inne på tävlingsplanen än när vi tränar!

 

En reaktion till “Teamet på rallytävling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s