Hundträning

Vad hände nu!? – Brukslydnad, bruksspår och rally?

Blev en skön kväll ute på bruks med Robin, mamma och pappa idag. Vilka hundfamiljer vi är, och vilken helomvändning i grenar! 😉 Mamma och Robin tränade rallylydnad och jag tränade brukslydnad i väntan på att spåret skulle lägga sig. Jag hade nämligen lagt ett busigt halvskogsspår åt Lo, som hon fixade utan problem bruksmässigt, men inte helt ”IPO-korrekt” dessvärre.

..Ja, jag vet inte om jag sagt det, men jag har nu officiellt tagit en paus från IPOt. Ärligt talat vet jag inte när jag kommer tillbaka. IPO är SVINKUL, men jag har så svårt att klara av fasta tider varje vecka, det tar sån tid just nu. Sen intalar jag mig att jag gillar mångsidigheten i brukset, och om jag bara har brukslydnad så kan jag ju enkelt lägga till spår eller sök eller rapport…eller svenskskydd om det nu skulle råka bli så. Lättare att få gemenskap och hitta träningssällskap olika tider på dygnet med brukset. Vi börjar såhär och så ser vi var vi slutar. Lo är lika glad för allt, så det spelar mindre roll för henne. Men hennes matte sörjer IPOt.

Robin och Skurk tränade rallylydnad och sedan tränade de på tävlingslydnadens moment rutan med hjälp av target. Riktigt kul att se, och de har så roligt ihop! Robin utvecklas i ilfart som hundtränare.

Här kommer några av bilderna från ikväll som pappa fotade:

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s