Allmänt · Drag · Fysträning · Hundträning · Kurs/Utbildning

10 dagar av maj

Nu var det dags att blogga lite igen, tänkte jag 😉 För att spara tid gör vi samma sak sen sist och gör en snabb sammanfattning, OK? 😀

image
DW i våra områden 🙂

image
Vi i dragsektorn på brukshundklubben arrangerade ett dragläger och bjöd in alla som ville komma. Riktigt lyckat blev det, för att vara vårt första. Kul att träffa fler dragmänniskor i närheten. Vi har lyssnat på Anna-Carin Lönn, vi har kört fyspass för hund & människa, lärt oss om kost för idrottande människor av Örebro Läns Idrottsförbund, haft skojtävling, provat på scooter/trehjuling/cykel/canicross och haft VIP-kväll på Thomas Zoologiska där Lisa lärt oss allt om utrustning. Jag kom därifrån med både ny lina, sele och midjebälte!

image
… och här har vi det på bild! Köpte ett par cykelglasögon från Biltema också 😉 Jag har ju kört på Nonstop länge, men då Lo inte passar ultimat i deras sele, linan har gått av under ett dragpass och dragtrosan skär in i min röv, så blev jag mycket glad över att ha testat midjebälte och sele från Zero DC. Det är skillnad, för oss!

image
Fysträning i grusgropen! Lo är långt före och ur bild för länge sen, haha…

image
I nya selen 🙂

brukshundsklubb_foreningsdag_2015 (7)
Foto: Karlskoga Kommun

Vi i dragsektorn deltog på kommunens föreningsdag och visade upp drag i en hel timme i sträck, jisses vad svettigt! Lo var så duktig, men blev grinig i slutet. Inte lätt när det står hundar överallt och man inte får det spacet man behöver. Kändes trots allt som en lyckad uppvisning då vi på endast tre personer fick till både scooter, cykel, canicross, dra skrinda samt drag weight!

image
När man tränar hårt får man slappa i soffan också! Alba har varit här i helgen och lämnade faktiskt kvar Härja på Robins begäran, så om några dagar kommer hon tillbaka och hämtar henne.

image
Från vänster: Ninya, Härja, Skurk och Lo.

image
Lo till vänster och Härja till höger. Systrarna ❤

image
..och så lite skyddsträning.. 😉

Nu återstår egentligen en veckas hårdträning BRUKS. Jag har stötteanmält mig och Lo till KM i bruks för att vi ska få tillräckligt med folk.. HAHA. Vi får se hur det går och om tävlingen ens blir av…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s