Drag · Film · Fysträning

Fysträning igång + mallespann! (film)

Det känns jättekul, fys- och dragträningen i brukshundsklubbens regi (samarbete med SISU) har kickat igång nu och det har varit stort gensvar. Många nya bekantskaper och en riktigt stor motivationboost vad gäller den egna träningen. All fysträning kombineras för både förare och hund, men vid något tillfälle har hundarna fått träna passivitet medan förarna gör snabba styrkeövningar helt enkelt. Vi i dragsektorn har fler spännande planer på gång under året och det känns riktigt kul när folk har visat sig så intresserade för det vi gör 🙂

DW-promenader fortsätter vi med här hemma också. Känns bättre nu när båda hundarna kan dra i varsin sele.

I veckan har jag testat MALLESPANN med Härja och Lo tillsammans. Lite utav en dröm med mallespann faktiskt, så det var kul att ha fått testa 😉 Härja hade inte dragit innan så jag lät henne dra under promenad och sen ihop med Lo på kort joggingsträcka. Det märks att hon är orutinerad och lite flummig, men hon drar åtminstone. Tyvärr regnade det och filmen jag filmade med nya actionkameran blev rätt suddig av vattendropparna, men ni får en liten lätt visning i alla fall av den första sträckan innan vi stannade och pausade.

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s