Tävling

Dagens överraskning! Klubbmästare!!!

Sjukt otippat, men idag blev vi klubbmästare i bruks på klubben! (Inofficiell tävling) Vi hade bara tänkt ställa upp för tävlingens skull, så att det blev tillräckligt många tävlande för att det ens skulle bli av. Budföring samt lydnadsingångar i samtliga moment lärdes in kvällen innan (Hon har ju haft IPO-ingångar annars, men eftersom jag inte ens är nöjd med dem och det tyvärr skulle bli flera chanser för domarna att dra ner betygen så valde jag lydnadsingångarna istället.) Och det köpte hon!

Spåret gick bra, helt okej. Jag gillar inte direkt att spåra så vi gör det inte så ofta, men hon gick fint och fick beröm för spårandet. Dessvärre sket hon tyvärr i alla apporter så vi fick såklart en nolla på hela spåret. Det fick de andra också, förutom Bella & Ting som ej gjorde lydnaden. Inget annat ekipage hittade nämligen sina slutrapporter!?

Lydnadsdelen och budföringen gick faktiskt bra. Rättvisa bra poäng och vi fick betyg i alla moment, förutom framförgåendet som vi struntade i. Jag fick hela tiden ha en nagel i ögat på Lo som tyckte att det var fantastiskt roligt att hennes skyddsfigge var tävlingsledare där på vår träningsplan. Hon hade full koll på var han var men lyssnade på mig 😉

Robin och Skurk debuterade tillsammans i brukset idag och gjorde tyvärr några småmissar då de inte synkat till max med varandra än i tävlingssituationer, men det kommer bli bra med lite mer tid. En klart godkänd gemensam bruksdebut för dem!

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s