Allmänt · Fysträning

Lantliv och cykeltur när matte jobbar

Helgerna går fort när man jobbar även då! Har inte hunnit med så mycket som jag velat, (som att gå sköna långpromenader och att träna hund) men idag har vi röjt på tomten och städat bort sly och slängt kvarlämnat skräp från de som bodde här innan oss. Under tiden har alla djur sprungit med och observerat oss eller hittat på bus. Skönt med lantlivet. Det märks att så enkla saker, som att bara tugga ben på tomten, leka med leksaker, undersöka uthusen, ligga och sola eller hjälpa till att dra bort pinnar och sly eller liknande, ger så mycket för dem ändå.

Det tog emot att åka och jobba när det var strålande sol och sommarvärme ute, men när hundvakten Robin senare under kvällen meddelade att han cyklat ca 2,5 mil med hundarna (lösa) och stannat och badat (och Skurk simmat!!!), så kändes det bättre. Otroligt snällt! 🙂 Hundarna var så exalterade och glada, och sover nu gott 🙂

Imorgon ska vi till klubben igen då det är familjedag med uppvisning, prova-på, tipspromenad, korvgrillning mm. Hoppas på en trevlig dag och lite sömn innan dess, för snart är det måndag igen!

image

image

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s