Drag · Film · Fysträning

Familjedag, trehjulingsdebut och dålig styrka! (film)

I söndags var det familjedag på klubben och Patrik och jag visade upp drag. Nu blev det strul i förberedelser och bilproblem som gjorde att vi fick vara sist i programmet istället, och då hann de flesta gå hem tyvärr. Men jag hade roligt i alla fall! Jag fick för första gången prova trehjuling! Satan vad vinglig den var, så läskigt! Cykel är mycket skönare. Eloge till alla som kör trehjuling alltså… Fick testa Patriks hundar först, malamuten Saga och wolfdogblandisen Loke. Duktiga och trygga. Kul att få testa! Därefter provade jag en vända med Lo, och sedan med både Skurk och Lo.

Jag fick mig verkligen en väckarklocka kring hur träningen sett ut det senaste. Det vill säga: fokus på snabbhet, för att det är kul. Men styrkan finns inte riktigt där längre. Bakläxa på det. Dags att köra mer DW, simning, grusgropen, skritträning mm. Såg förresten att Anna-Carin hade en bra lista för fysträningen när inspirationen tryter. Den finner ni här: http://lillaliam.se/?page_id=9931

Snart kör vi igång med gemensamma promenader med draggruppen också! De rena dragträningarna får vänta till hösten, men vi kör ju kombinerade fysträningar för matte och hund på onsdagar. Men snart kör vi alltså igång med DW- och klövjepromenader också. Kul! Älskar att vi är så på gång här!

image

image

image
trehjuling3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s